Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Masa
- 250 g de almendras crudas sin piel
- 25 g de harina de repostería
- 1 pellizco de sal
- 1 cucharadita de levadura química en polvo
- 200 g de azúcar
- 130 g de mantequilla
- 4 huevos
Crema pastelera
- 130 g de leche
- 20 g de harina de repostería
- 1 huevo
- 20 g de azúcar
- 1 chorrito de vainilla líquida
Montaje
- 80 - 100 g de frutas confitadas variadas troceadas
- 1 cucharada colmada de harina de repostería
- 20 g de almendra laminada
- Voeding
- per 1 unidad
- Calorieën
- 1472 kJ / 352 kcal
- Eiwitten
- 8.36 g
- Koolhydraten
- 24.86 g
- Vetten
- 24.34 g
- Vezels
- 2.65 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Brazo de gitano
3sa
Trenza glaseada de crema y frutos secos
4hod. 10min
Bizcochitos de vainilla con mermelada
1sa
Xuxos de crema
1h 30min
Caracolas con fruta escarchada y pasas
4h 30min
Bambas de nata
1 Std. 50 Min
Pelotas de fraile rellenas de crema pastelera
1sa
Tarta de fresas y nata
1sa 15 dk
Roscón trenzado de brioche con avellanas
3sa
Cuencos de masa choux con helado
6 Std. 30 Min
Farinosa de cabello de ángel (Comunidad Valenciana)
3 Std. 10 Min
Aperitivos de hojaldre
25 dk