Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Masa madre
- 100 g de harina de fuerza
-
15
g de levadura prensada fresca
of 1 ½ cucharaditas de levadura de panadería deshidratada - 50 g de agua
Masa
- 80 g de avellanas crudas sin piel
- 60 g de azúcar
- 220 g de mantequilla en trozos a temperatura ambiente
- 100 g de nata (35% de grasa)
- 1 huevo
- 3 yemas de huevo
- 125 g de harina de fuerza
- 125 g de harina de repostería
- 1 pellizco de sal
- 50 g de licor de cereza (p. ej. Marrasquino)
Terminación
- 2 - 3 cucharadas de azúcar glas
- 70 g de miel
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 1630 kJ / 390 kcal
- Eiwitten
- 5.75 g
- Koolhydraten
- 35.24 g
- Vetten
- 24.73 g
- Vezels
- 1.61 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Bizcocho cuatro cuartos
1h 40min
Magdalenas
1h
Masa para cocas
1h
Bizcocho de manzana
1h
Coca de morcilla
1h 10 min
Pan nevado para el desayuno
2h 30min
Coca de vidre con almendra
2 godz. 15 min
Pasteles de manzana en vaso
1h
Cassata siciliana
6 Std. 30 Min
Focaccia con manzana al tomillo
2 godz. 10 min
Focaccia de Puglia
1h
Focaccia dulce de manzanas
1h 40min