Focaccia dulce de avellanas

Focaccia dulce de avellanas

4.0 3 beoordelingen
Voorbereiding. 15min
Totaal 2u. 45min
12 raciones

Ingrediënten

Masa madre
  • 100 g de harina de fuerza
  • 15 g de levadura prensada fresca
    1 ½ cucharaditas de levadura de panadería deshidratada
  • 50 g de agua
Masa
  • 80 g de avellanas crudas sin piel
  • 60 g de azúcar
  • 220 g de mantequilla en trozos a temperatura ambiente
  • 100 g de nata (35% de grasa)
  • 1 huevo
  • 3 yemas de huevo
  • 125 g de harina de fuerza
  • 125 g de harina de repostería
  • 1 pellizco de sal
  • 50 g de licor de cereza (p. ej. Marrasquino)
Terminación
  • 2 - 3 cucharadas de azúcar glas
  • 70 g de miel

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 ración

Eiwitten 5.75 g
Calorieën 1630 kJ / 390 kcal
Vetten 24.73 g
Vezels 1.61 g
Koolhydraten 35.24 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...