Compatibele versies
Gominolas de aceite de oliva virgen extra suave (Paco Roncero)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 10 hojas de gelatina
- 500 g de aceite de oliva virgen extra (variedad arbequina)
- 250 g de agua
- 200 g de azúcar glas
- 50 g de glucosa
- 150 g de isomalt
- 1 vaina de vainilla
- 100 g de azúcar
- 1 cucharadita de ácido cítrico en polvo
- Voeding
- per 1 unidad
- Calorieën
- 561 kJ / 134 kcal
- Eiwitten
- 0.5 g
- Koolhydraten
- 8.5 g
- Vetten
- 10.9 g
- Vezels
- 0 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Aceites aromatizados de especias y hierbas
10 min
Agua de Sevilla
5 min
Crêpes de gazpacho
1h
Aceite de albahaca
20 Min
El velo de garbanzos, la "pringá" y su caldo (Pepe Rodríguez)
3 godz.
Bacalao al pilpil (Pepi, Luci, Bom y otras chicas del montón)
1h
Sal para recetas con tomate
5 min
Panecillos bretzel
5h 30min
Cake de chocolate con jengibre confitado y cremoso de anís (Sergio y Javier Torres)
8h
Gambones o langostinos marinados en papillote
2h 30min
Entrecot con costra de café y patatas chafadas
1h 10 min
Mejillones marinados con crema de azafrán
40min