Apparaten en accessoires
Bavaroises de chocolate con menta
Voorbereiding. 15min
Totaal 2u. 15min
6 raciones
Ingrediënten
-
4 hojas de gelatina
-
300 g de nata (35% de grasa)
-
180 g de azúcar
-
300 g de chocolate fondant para postres (50% cacao) en trozos
-
4 huevos
-
40 g de mantequilla
-
100 g de licor de menta
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 ración
Eiwitten
9.4 g
Calorieën
2737 kJ /
654 kcal
Vetten
44.6 g
Vezels
6.1 g
Koolhydraten
54.1 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Chocolate
114 recepten
Spanje
Spanje
Misschien vind je het ook leuk...
Panna cotta de cerezas
3u. 15min
Bavaroise de chocolate con salsa de toffee al café
4u. 50min
Florentinos
1u. 15min
Mousse de chocolate
3u. 20min
Bombón helado de chocolate
5u.
Crème brûlée
4u. 30min
Trufas de coco
1u. 40min
Pastelitos de naranja y chocolate
1u. 45min
Flan de chocolate y leche condensada
1u. 25min
Crema catalana de chocolate
40min
Crema de chocolate y café con helado de vainilla
4u. 20min
Postre cuatro capas
4u. 10min