Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 4 hojas de gelatina
- 300 g de nata (35% de grasa)
- 180 g de azúcar
- 300 g de chocolate fondant para postres (50% cacao) en trozos
- 4 huevos
- 40 g de mantequilla
- 100 g de licor de menta
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 2737 kJ / 654 kcal
- Eiwitten
- 9.4 g
- Koolhydraten
- 54.1 g
- Vetten
- 44.6 g
- Vezels
- 6.1 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Bavaroise de chocolate con salsa de toffee al café
4 godz. 50 min
Bavaroise de naranja
5h 15min
Flan de chocolate y leche condensada
1 Std. 25 Min
Semifrío de plátano con salsa de toffee
2 Std.
Fudge de chocolate blanco y frambuesa
45 min
Bavaroise de sandía
5 Std.
Tiramisú
5h 20min
Crumble frío de frambuesas
25 min
Cóctel de chocolate y menta
10 min
Tarta de limón y chocolate
2 Std.
Crème brûlée
4h 30min
Crema catalana de chocolate
40min