Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 4 hojas de gelatina
- 300 g de nata (35% de grasa)
- 180 g de azúcar
- 300 g de chocolate fondant para postres (50% cacao) en trozos
- 4 huevos
- 40 g de mantequilla
- 100 g de licor de menta
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 2737 kJ / 654 kcal
- Eiwitten
- 9.4 g
- Koolhydraten
- 54.1 g
- Vetten
- 44.6 g
- Vezels
- 6.1 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Crema catalana de chocolate
40 min
Flan de chocolate y leche condensada
1 godz. 25 min
Crème brûlée
4klst 30 min
Semiesferas de chocolate con mousse de Toblerone® y crema de chocolate blanco
17 godz. 20 min
Bavaroise de chocolate con salsa de toffee al café
4h 50min
Florentinos
1h 15min
Crema de chocolate y café con helado de vainilla
4h 20min
Soufflés de chocolate
45 min
Crema de caramelo
2 godz. 10 min
Cremosos de tres chocolates y arena de cacao
4h 20min
Chocolate vienés
20 min
Chocolate chai
20 min