Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 g de azúcar
- 80 g de mantequilla (a temperatura ambiente) en trozos
- 40 g de pasas sin semillas
- 150 g de cerezas confitadas en mitades
- 25 g de pipas de girasol
- 1 cucharadita de jengibre en polvo
- 25 g de harina de fuerza
- 100 g de almendras laminadas
- 50 g de nata (35% de grasa)
- 200 g de chocolate fondant para postres (50% cacao) en trozos
- Voeding
- per 1 unidad
- Calorieën
- 467 kJ / 112 kcal
- Eiwitten
- 1.46 g
- Koolhydraten
- 9.78 g
- Vetten
- 7.42 g
- Vezels
- 1.37 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Bombones de gianduja
1h
Árbol de choux (Croquembouche)
2h
Bavaroise de chocolate con salsa de toffee al café
4 Std. 50 Min
Bombones de toffee
3h 15 min
Merengue suizo
10 min
Bizcocho de limón
2h
Bizcocho veteado
2h
Helado de frutas
5 min
Cóctel Vaina chilena
5 min
Barritas de chocolate y caramelo
4h 30 min
Fudge de chocolate y pistachos
2h 10min
Profiteroles
2h