Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Base de galleta
- 60 g de azúcar moreno
- 175 g de harina de repostería
- 125 g de mantequilla fría, en dados de aprox. 2 cm (y algo más para el molde)
- 1 pellizco de sal
Caramelo
- 100 g de azúcar moreno
- 100 g de mantequilla en trozos
- 100 g de nata (35% de grasa)
- 20 g de caramelo líquido
Cobertura de chocolate
- 250 g de chocolate fondant para postres (50% cacao)
- 10 g de manteca de cacao (optioneel)
- Voeding
- per 1 unidad
- Calorieën
- 1958.2 kJ / 468.5 kcal
- Eiwitten
- 3.7 g
- Koolhydraten
- 40.9 g
- Vetten
- 32.2 g
- Verzadigd vet
- 19.6 g
- Vezels
- 3.6 g
- Natrium
- 95.8 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Muffins de chocolate con corazón de frambuesa
1sa 15 dk
Galletas cerilla
2sa 40 dk
Bavaroise de chocolate con salsa de toffee al café
4u. 50min
Bombones de chocolate blanco
3 Std. 10 Min
Bombones de gianduja
1sa
Florentinos
1sa 15 dk
Pastas de nata cubiertas de chocolate
45 Min
Trufas de chocolate blanco
1sa 20 dk
Bombones de toffee
3h 15min
Bombón helado de chocolate
5 Std.
Rosquillas de bizcocho de chocolate
1 Std. 50 Min
Berlinesas rellenas de chocolate a la canela
1h 30min