
Apparaten en accessoires
Barritas de chocolate y caramelo
Voorbereiding. 30min
Totaal 4u. 30min
10 unidades
Ingrediënten
Base de galleta
-
de azúcar moreno60 g
-
de harina de repostería175 g
-
de mantequilla fría, en dados de aprox. 2 cm (y algo más para el molde)125 g
-
de sal1 pellizco
Caramelo
-
de azúcar moreno100 g
-
de mantequilla en trozos100 g
-
de nata (35% de grasa)100 g
-
de caramelo líquido20 g
Cobertura de chocolate
-
de chocolate fondant para postres (50% cacao)250 g
-
de manteca de cacao (optioneel)10 g
Voeding per 1 unidad
Calorieën
468.5 kcal /
1958.2 kJ
Eiwitten
3.7 g
Vetten
32.2 g
Koolhydraten
40.9 g
Vezels
3.6 g
Verzadigd vet
19.6 g
Natrium
95.8 mg
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100.000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in

Chocolate
114 recepten
Spanje
Spanje