Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Base de galleta
- 60 g de azúcar moreno
- 175 g de harina de repostería
- 125 g de mantequilla fría, en dados de aprox. 2 cm (y algo más para el molde)
- 1 pellizco de sal
Caramelo
- 100 g de azúcar moreno
- 100 g de mantequilla en trozos
- 100 g de nata (35% de grasa)
- 20 g de caramelo líquido
Cobertura de chocolate
- 250 g de chocolate fondant para postres (50% cacao)
- 10 g de manteca de cacao (optioneel)
- Voeding
- per 1 unidad
- Calorieën
- 1958.2 kJ / 468.5 kcal
- Eiwitten
- 3.7 g
- Koolhydraten
- 40.9 g
- Vetten
- 32.2 g
- Verzadigd vet
- 19.6 g
- Vezels
- 3.6 g
- Natrium
- 95.8 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Bombones de gianduja
1h
Florentinos
1h 15min
Bombones de toffee
3u. 15min
Volcán de chocolate
15min
Galletas de mantequilla
50min
Bizcocho veteado
2h
Bizcocho cebra
1 Std. 10 Min
Bombones de chocolate blanco
3h 10 min.
Napolitanas de chocolate
6h 30min
Berlinesas rellenas de chocolate a la canela
1h 30min
Macarons de chocolate
2h 30min
Galletas de leche condensada y dos chocolates
30min