Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Masa
- 330 g de harina de repostería
- 170 g de mantequilla (a temperatura ambiente) en trozos
- 80 g de azúcar glas
- 1 huevo
Compota de manzana
- 1 - 2 manzanas reineta sin piel ni semillas y en trozos (aprox. 200 g)
- 1 cucharadita de zumo de limón
- 1 cucharada de azúcar
- 1 cucharada de agua
- 1 pellizco de azúcar vainillado
Relleno
- 120 g de avellanas tostadas
- 120 g de azúcar
- 120 g de harina de repostería
- 1 huevo
Montaje y decoración
- ½ manzana cortada en láminas finas
- 12 - 16 avellanas tostadas
-
1 - 2
cucharadas de jalea de manzana para dar brillo
of 1 - 2 cucharadas de mermelada de albaricoque
- Voeding
- per 1 unidad
- Calorieën
- 2544 kJ / 608 kcal
- Eiwitten
- 10 g
- Koolhydraten
- 73.5 g
- Vetten
- 30.5 g
- Vezels
- 3.6 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Bizcocho invertido con ciruelas rojas
1h
Cremadillos
3 godz. 50 min
Galletas con huella
20 min
Milhojas de crema y toffee
2 Std. 30 Min
Medias lunas de vainilla y avellanas
2 Std. 15 Min
Tarta de nuez
1 godz. 15 min
Lazos de brioche y hojaldre
4h 20min
Tarta de cerezas y albaricoques
1h
Fritos de manzana
35min
Trenzas de avellana
1 godz. 45 min
Tarta de Linz (Linzertorte)
1h
Mince pies
1h