Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Masa madre
- 60 g de agua
- 1 pellizco de levadura de panadería deshidratada
- 100 g de harina de fuerza
Masa
- 5 g de levadura prensada fresca
- 220 g de agua
- 260 g de harina de fuerza
- 140 g de harina de repostería
- 25 g de mantequilla
- 10 g de sal
- 1 cucharadita de aceite (para untar el bol)
Montaje y cocción
- 600 g de agua
- 4 cucharadas de bicarbonato
- 1 cucharada colmada de sal en escamas (para espolvorear)
- 1 cucharada de semillas de sésamo (para espolvorear)
- Voeding
- per 1 unidad
- Calorieën
- 944 kJ / 226 kcal
- Eiwitten
- 5.89 g
- Koolhydraten
- 36.21 g
- Vetten
- 6.38 g
- Vezels
- 2.25 g
Alternatieve recepten
Pan de molde con semillas de amapola
2 Std. 10 Min
Pan de nueces
3h 45min
Pan de molde con cerveza negra y mostaza a la antigua
1 Std. 30 Min
Hogaza de centeno, pipas y linaza
16 Std. 50 Min
Pan rústico de setas y pistachos
2 Std. 30 Min
Pandoro veronés hojaldrado
12u.
Pan integral con muesli
4h
Panettone de avellanas y marron glacé
18 Std. 10 Min
Croissant de masa brioche hojaldrada
6 godz. 40 min
Caracolas de canela
2 Std.
Bollitos blancos de albahaca y parmesano
2h 50 min
Pan básico
3h 45min