Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 500 g de agua
- 500 g de mejillones frescos limpios
- 70 g de pan duro en trozos
- 30 g de queso parmesano rallado
- 3 ramitas de perejil fresco (hojas y parte del tallo)
- 5 hojas de albahaca fresca (limpias y secas)
- 2 dientes de ajo
- 3 huevos
- 2 pellizco de sal
- 1 pellizco de pimienta negra molida
- ½ guindilla fresca sin semillas
- 20 g de aceite de oliva virgen extra
- 250 g de tomate troceado en conserva
- 15 g de vino blanco seco
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 949 kJ / 227 kcal
- Eiwitten
- 14.5 g
- Koolhydraten
- 16.7 g
- Vetten
- 11.8 g
- Vezels
- 1.7 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Croquetas de gambas
9 Std. 10 Min
Croquetas de jamón con bechamel rápida
9h 15min
Salsa verde
20 min
Albóndigas en salsa española
55min
Salsa de tomate
40min
Pimientos rellenos de brandada de bacalao
45 min
Bacalao al pilpil (Pepi, Luci, Bom y otras chicas del montón)
1 godz.
Salsa vizcaína
40min
Morteruelo
13 godz. 15 min
Aperitivo de Piamonte
25 min
Croquetas de codornices estofadas (Castilla La Mancha)
14 godz. 50 min
Bacalao confitado con pimientos rojos y emulsión de pilpil
1 godz. 10 min