Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Masa
- 220 g de agua
- 1 cucharadita de azúcar
- 20 g de levadura prensada fresca
- 400 g de harina de fuerza
- 1 cucharadita de sal
- 2 - 4 sobres de tinta de calamar
- 20 g de aceite de oliva virgen extra (un poco más para engrasar el bol)
Cobertura
- 30 g de aceite de oliva virgen extra
- 1 diente de ajo
- 9 gambones crudos enteros
- 150 g de tomate troceado en conserva
- 3 - 4 hojas de albahaca fresca
- 1 pellizco de sal
- 150 g de mejillones frescos limpios
- 150 g de chirlas frescas (remojadas en agua con sal durante 30 minutos)
Montaje y horneado
- 3 chipirón entero fresco (200 g) cortados en rodajas
- Voeding
- per 1 unidad
- Calorieën
- 3153 kJ / 752 kcal
- Eiwitten
- 39 g
- Koolhydraten
- 101.2 g
- Vetten
- 21.3 g
- Vezels
- 5.7 g
Alternatieve recepten
Arroz caldoso
1h 15min
Fideuá de mariscos
45min
Pizza cuatro estaciones
1h 30min
Arroz al estilo de Alicante (Comunidad Valenciana)
1h 20min
Crêpes de chocolate con compota de frambuesas y manzana
1h 30min
Arancini con granada y fondue de queso de cabra
1h
Pizza de invierno
9h
Hojaldre de mejillones y verduras
1h
Espaguetis con almejas, setas y alcachofas
50min
Espaguetis con setas, alcachofas y carabineros
1h
Pizza diavola
2h 15min
Empanada de bacalao y manzana
1h 40min