Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 500 g de nécoras
- 1000 g de caldo de pescado
- 150 g de cebolla en cuartos
- 70 - 80 g de zanahoria
- 1 diente de ajo
- 50 g de aceite de oliva virgen extra
- 1 cucharadita de pimentón
- 2 cucharadas de arroz
- 30 g de brandy
- 100 g de salsa de tomate
- 1 cucharadita de sal
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 620 kJ / 148 kcal
- Eiwitten
- 6.2 g
- Koolhydraten
- 9.5 g
- Vetten
- 9.5 g
- Vezels
- 1.2 g
Alternatieve recepten
Chipirones rellenos
1h 10min
Bonito a la riojana
50min
Pastel de cabracho
2hod. 50min
Calamares en su tinta
1h 5 min
Croquetas de jamón con bechamel rápida
9h 15min
Vinagreta de pimientos
5 min
Vinagreta de pimientos
5 min
Tarta de frixuelos y arroz con leche
2 godz.
Tortos de maíz al horno con picadillo y huevos de codorniz
1 godz. 15 min
Rollo de bonito
1h 10min
Cocochas con almejas (País Vasco)
45 min
Casadielles
3h