Plato de los montes de Málaga (Andalucía)

Plato de los montes de Málaga (Andalucía)

4.5 29 beoordelingen
Voorbereiding. 15min
Totaal 50min
8 raciones

Ingrediënten

  • 500 g de pan del día anterior (en trozos)
  • 100 g de agua
  • 1 cucharada rasa de sal
  • 250 g de chorizo sin piel (en trozos)
  • 80 g de aceite de oliva virgen extra
  • 500 g de panceta fresca de cerdo (en trozos pequeños)
  • 1 cabeza de ajos entera con piel (con un corte lateral)
  • 4 morcillas
  • 4 chorizos
  • 500 g de pimiento verde italiano cortado en tiras
  • sal para espolvorear
  • 4 rabanitos cortados en cuartos
  • 1 - 2 naranjas en gajos
    1 - 2 rodajas de melón, en gajos

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 ración

Eiwitten 40.03 g
Calorieën 3830 kJ / 916 kcal
Vetten 67.05 g
Vezels 3.96 g
Koolhydraten 37.99 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...