Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 50 g de aceite de oliva
- 400 - 500 g de carne de cordero en trozos de aprox. 5x5 cm (salpimentada)
- 1 hígado de cordero (optioneel)
- 2 dientes de ajo
- 150 g de cebolla en cuartos
- 100 g de pimientos verdes en trozos
- 2 tomates maduros (en mitades)
- 1 cucharadita de sal
- 1 pellizco de pimienta negra molida
- ½ cucharadita de tomillo fresco
- ½ cucharadita de orégano seco
- 1 hoja de laurel seca
- 100 g de caldo de carne
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 2029 kJ / 485 kcal
- Eiwitten
- 43.14 g
- Koolhydraten
- 8.69 g
- Vetten
- 30.9 g
- Vezels
- 2.02 g
Alternatieve recepten
Lomo de cerdo a la riojana (La Rioja)
40 min
Carrillada al tomillo con menestra de verduras
1h 10min
Solomillo de cerdo con hinojo y naranja
2h 30min
Caldereta de cordero
50min
Pollo en pepitoria
45min
Pollo al chilindrón
45min
Patatas guisadas con costillas de cerdo adobadas
1h
Carcamusas de Toledo
45min
Carrilleras al pimentón con verduras
1h 20min
Carrilladas de cerdo con tomate y guarnición de arroz blanco
1h 15min
Cordero al ajillo
1h
Guiso de patatas y alcachofas con cordero
45min