![Lentejas con oreja al vinagre balsámico Lentejas con oreja al vinagre balsámico](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/164B4181-6E07-47F4-9FA5-11B87E420C53/Derivates/D35DE306-2E6E-4C07-B73C-75B5B639BEAF.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 200 g de cebolla en trozos
- 150 g de zanahoria en trozos
- 30 g de aceite de oliva
- 100 g de dados de beicon ahumado
- 200 g de oreja de cerdo cocida en trozos de 2 cm
- 800 g de lentejas cocidas (en conserva), lavadas y escurridas
- 400 g de agua
- 1 ½ cucharaditas de sal
- 3 pellizcos de pimienta negra recién molida
- 15 g de vinagre balsámico
- 5 g de perejil fresco picado (hojas y parte del tallo)
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 1835 kJ / 438 kcal
- Eiwitten
- 22.7 g
- Koolhydraten
- 31.2 g
- Vetten
- 25.5 g
- Verzadigd vet
- 5.8 g
- Vezels
- 11.1 g
- Natrium
- 1126.1 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Arroz meloso con codornices
1 godz. 10 min
Carrilladas de cerdo con tomate y guarnición de arroz blanco
1 Std. 15 Min
Sopa de mejillones con fideos
30min
Potaje de sepia con garbanzos
40min
Sopa campera
1 godz.
Arroz con conejo
1 Std. 15 Min
Caldo escocés (Scotch broth)
1 godz.
Alubias con gambas
20min
Menú: Bullabesa
1 Std. 5 Min
Rancho
1 godz.
Guiso "mar y tierra"
50min
Patatas guisadas con conejo
50min