Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 10 - 12 ramitas de perejil fresco (solo las hojas, limpias y secas)
- 600 g de agua
- 2 cucharadita de sal
- 3 alcachofas frescas cortadas en cuartos
- 500 g de almejas frescas (puestas a remojo en agua con sal durante 20-30 minutos)
- 2 dientes de ajo
- 30 g de aceite de oliva virgen extra
-
300
g de setas frescas
of 300 g de setas congeladas (previamente descongeladas y escurridas) - 300 g de espaguetis
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 1039 kJ / 249 kcal
- Eiwitten
- 10.85 g
- Koolhydraten
- 37 g
- Vetten
- 6.35 g
- Vezels
- 6.25 g
Alternatieve recepten
Pulpo y rape amariscado
1h 15 min
Almejas a la marinera
30 min
Sopa de pescado
55 min
Espaguetis con setas, alcachofas y carabineros
1h
Rossejat de rodaballo y almejas
40 min
Zarzuela de pescados y mariscos
1h
Mejillones y almejas con aliño al vapor de perejil
40 min
Espagueti a la vóngole
1 Std. 40 Min
Rape y gambones con patatas al ajillo
45 min
Tallarines con berberechos en salsa de vino rosado
1h
Espaguetis con mejillones y chirlas
1h
Arroz con bogavante
1h