Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 170 g de cebolla en cuartos
- 2 dientes de ajo
- 70 g de aceite de oliva
- 2 pellizcos de hebras de azafrán
- 350 g de falda de cordero (tajo bajo de ternasco) en trozos
- ½ cucharadita de colorante amarillo (optioneel)
- 1 cucharadita de pimentón
- 50 g de vino blanco
- 1000 g de caldo de verduras
- 1 cucharadita de sal
- 130 g de borrajas limpias (en trozos de 4 cm)
- 300 g de arroz de grano redondo
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 1587 kJ / 380 kcal
- Eiwitten
- 10.02 g
- Koolhydraten
- 41.08 g
- Vetten
- 19.46 g
- Vezels
- 1.71 g
Alternatieve recepten
Arroz caldoso
1h 15min
Arroz empurdanés
1 Std.
Arroz mediterráneo
35 Min
Arroz con cordero
1 Std. 10 Min
Conejo en papillote al lemon grass
1 Std. 30 Min
Sopa de pescado
55min
Patatas guisadas con costillas de cerdo adobadas
1 Std.
Guiso de sepia con patatas
1 Std.
Cordero al vino tinto
45 Min
Guiso de pulpo
45 Min
Lentejas con morcilla de Burgos
45 Min
Guiso de patatas y alcachofas con cordero
45 Min