Arroz con ternasco y borraja

Arroz con ternasco y borraja

3.6 7 beoordelingen
Voorbereiding. 10min
Totaal 1u.
6 raciones

Ingrediënten

  • 170 g de cebolla en cuartos
  • 2 dientes de ajo
  • 70 g de aceite de oliva
  • 2 pellizcos de hebras de azafrán
  • 350 g de falda de cordero (tajo bajo de ternasco) en trozos
  • ½ cucharadita de colorante amarillo (optioneel)
  • 1 cucharadita de pimentón
  • 50 g de vino blanco
  • 1000 g de caldo de verduras
  • 1 cucharadita de sal
  • 130 g de borrajas limpias (en trozos de 4 cm)
  • 300 g de arroz de grano redondo

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 ración

Eiwitten 10.02 g
Calorieën 1587 kJ / 380 kcal
Vetten 19.46 g
Vezels 1.71 g
Koolhydraten 41.08 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...