Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 250 g de gambas arroceras crudas
- 2 cucharadas de tomate concentrado
- 500 g de agua
- 3 huevos duros (en rodajas, reserve unas rodajas para decorar)
- 2 latas pequeñas de yemas de espárragos blancos en conserva cortadas por la mitad
Bechamel
- 500 g de leche
- 40 g de maicena
- 25 g de mantequilla
- 1 - 2 cucharaditas de sal
- 2 pellizcos de pimienta negra molida
- 1 pellizco de nuez moscada molida
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 668 kJ / 159 kcal
- Eiwitten
- 110.2 g
- Koolhydraten
- 9.8 g
- Vetten
- 3.9 g
- Vezels
- 1 g
Alternatieve recepten
Crema de espinacas y quesitos
30 min
Crema de puerros y pera con jamón
40 min
Crema de cangrejo
35 min
Crema de champiñones
20 min
Crema parmentier al ajo con mejillones a la naranja
30 min
Crema de canónigos
20 min
Crema de espárragos blancos
25 min
Crema de calabaza con queso azul
30 min
Crema de hortalizas con queso gruyère, setas y castañas
45 min
Crema de mejillones
1h
Vichyssoise de espárragos
30 min
Crema de boletus
1h 35 min.