Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 250 g de gambas arroceras crudas
- 2 cucharadas de tomate concentrado
- 500 g de agua
- 3 huevos duros (en rodajas, reserve unas rodajas para decorar)
- 2 latas pequeñas de yemas de espárragos blancos en conserva cortadas por la mitad
Bechamel
- 500 g de leche
- 40 g de maicena
- 25 g de mantequilla
- 1 - 2 cucharaditas de sal
- 2 pellizcos de pimienta negra molida
- 1 pellizco de nuez moscada molida
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 668 kJ / 159 kcal
- Eiwitten
- 110.2 g
- Koolhydraten
- 9.8 g
- Vetten
- 3.9 g
- Vezels
- 1 g
Alternatieve recepten
Crema de champiñones
20 min
Vichyssoise de espárragos
30 min
Crema de espárragos blancos
25min
Crema de puerros y pera con jamón
40min
Crema de espárragos verdes
40min
Crema de gambas al brandy con caviar de erizos
35 min
Crema de escarola con queso feta
35 min
Crema de canónigos
20 min
Sopa fría de tomate, gambas y jamón
1 godz. 20 min
Espárragos blancos frescos con gazpacho de guisantes
40min
Crema de cangrejo
35 min
Crema de mejillones
1h