Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 4 lubinas de ración con la cabeza, sin escamas ni vísceras
- 15 g de jengibre fresco en trozos
- 1 diente de ajo
- 2 ramitas de cilantro fresco
- 30 g de salsa de soja
- 20 g de salsa de pescado
- 1 cucharadita de azúcar
- 1 cucharada de maicena
Cocción
- 200 g de agua
- 4 - 8 hojas de col china
-
4
setas shiitake frescas
of 4 setas shiitake secas remojadas 15 min en agua caliente - 1 trozo de jengibre fresco (aprox. 3 cm)
- 1 cebolleta pequeña
- 1 - 2 ramitas de cilantro fresco (hojas y parte del tallo)
- 50 g de jamón cocido en tiras finas
- 50 g de brotes de bambú en conserva
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 611 kJ / 146 kcal
- Eiwitten
- 27 g
- Koolhydraten
- 3.8 g
- Vetten
- 2.6 g
- Vezels
- 0.1 g
Alternatieve recepten
Lubina en papillote con crema de grelos
45min
Lubina a la sal con patatas
30min
Dorada a la veneciana
55min
Bacalao con salsa de mango
30min
Mero y calabacín
30min
Lubina en salsa de salmorreta
25 min
Morucha de Salamanca con setas y crema de boletus
1h
Dorada a la sal
35min
Bacalao confitado con pimientos rojos y emulsión de pilpil
1h 10 min
Dorada con salsa Bercy
35min
Lubinas de ración en papillote para dos
30min
Bacalao confitado con alioli de ajo negro
30min