Papillote de cordero con tomate y queso feta

Papillote de cordero con tomate y queso feta

2.7 3 beoordelingen
Voorbereiding. 20min
Totaal 40min
6 raciones

Ingrediënten

  • 2 dientes de ajo
  • 5 - 6 ramitas perejil fresco (hojas y parte del tallo)
  • 600 g de agua
  • 500 - 600 g de patatas en rodajas finas (aprox. 5 mm)
  • 1 chorrito de aceite de oliva
  • 600 - 700 g de pierna de cordero con hueso cortada en rodajas de aprox. 2 cm
  • 3 tomates pera en rodajas de aprox. 1 cm
  • 100 - 120 g de queso feta en trozos
  • 6 pellizcos de sal
  • 6 pellizcos de pimienta molida

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 ración

Eiwitten 14.6 g
Calorieën 1046 kJ / 250 kcal
Vetten 14.11 g
Vezels 1.95 g
Koolhydraten 16.12 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...