Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 dientes de ajo
- 5 - 6 ramitas de perejil fresco (hojas y parte del tallo)
- 600 g de agua
- 500 - 600 g de patatas en rodajas finas (aprox. 5 mm)
- 1 chorrito de aceite de oliva
- 600 - 700 g de pierna de cordero con hueso cortada en rodajas de aprox. 2 cm
- 3 tomates pera en rodajas de aprox. 1 cm
- 100 - 120 g de queso feta en trozos
- 6 pellizcos de sal
- 6 pellizcos de pimienta molida
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 1046 kJ / 250 kcal
- Eiwitten
- 14.6 g
- Koolhydraten
- 16.12 g
- Vetten
- 14.11 g
- Vezels
- 1.95 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Bacalao al vapor con verduras y huevos poché
45 min
Pechuga de pavo rellena
45 min
Bacalao con mantequilla de cítricos
50min
Rodaballo en papillote con espárragos
30 min
Salmón con salsa de champiñones y patatas
50min
Conejo en papillote al lemon grass
1h 30 min
Magret de pato a la sal con puré dulce de pera y vainilla
1h 20 min
Lubina en papillote con crema de grelos
45 min
Papillote de pollo con uvas
40 Min
Cuscús de salmón al vapor con piña
1 godz. 45 min
Salmón en papillote con champiñones y arroz
30 min
Tagliatelle de zanahoria y calabacín
35min