Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 dientes de ajo
- 5 - 6 ramitas de perejil fresco (hojas y parte del tallo)
- 600 g de agua
- 500 - 600 g de patatas en rodajas finas (aprox. 5 mm)
- 1 chorrito de aceite de oliva
- 600 - 700 g de pierna de cordero con hueso cortada en rodajas de aprox. 2 cm
- 3 tomates pera en rodajas de aprox. 1 cm
- 100 - 120 g de queso feta en trozos
- 6 pellizcos de sal
- 6 pellizcos de pimienta molida
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 1046 kJ / 250 kcal
- Eiwitten
- 14.6 g
- Koolhydraten
- 16.12 g
- Vetten
- 14.11 g
- Vezels
- 1.95 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Merluza con patatas
40min
Merluza con patatas y salsa de tomate
50min
Rape al limón con anchoas
25 min
Salmón en papillote con champiñones y arroz
30min
Tagliatelle de zanahoria y calabacín
35min
Salmonetes en papillote con guarnición de verduras
25 min
Filetes de sardina con patatas, jamón y salsa de tomate
45min
Panna cotta de mozzarella con tomate y balsámico
5h 40min
Vieiras sobre lecho de puerro (Noix de Saint-Jacques sur lit de poireau)
35min
Roll ups de lasaña
40min
Bacalao con mantequilla de cítricos
50min
Merluza en salsa verde con corazones de alcachofa
25 min