Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 6 hojas de gelatina
-
8
ramitas de perejil fresco (solo las hojas)
of 8 ramitas de cilantro fresco (solo las hojas) - 500 g de agua
- 100 g de vino blanco
- 1 hoja de laurel seca
-
1
cucharadita de sal
of 1 pastilla de caldo de pescado - 20 g de puerro
- 80 g de zanahoria en rodajas finas
- 12 de mejillones frescos limpios
- 300 g de salmón fresco sin piel ni espinas (en dados)
- 300 g de lomo de rape (sin piel ni hueso) (en medallones de aprox. 2 cm de grosor)
- 300 g de langostinos cocidos (pelados)
- 1 lata de pimiento rojo en conserva (80 g escurrido)
- 4 - 5 pepinillos en vinagre pequeños
- 4 - 5 cebollitas en vinagre
- 30 g de guisantes en conserva (1 lata)
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 623 kJ / 149 kcal
- Eiwitten
- 22.8 g
- Koolhydraten
- 2.9 g
- Vetten
- 5.1 g
- Vezels
- 1 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Mantequilla Suzette
5min
Galantina de pavo rellena
5 Std. 30 Min
Sopa de pescado
55min
Carpaccio de melón con sabayón de moscatel
10 Min
Tarrina de fresón y pera
24 Std.
Áspic de verduras y huevo
4 Std.
Crema de hortalizas con queso gruyère, setas y castañas
45min
Sopa de cilantro, bacalao y huevos
30 Min
Gambones o langostinos marinados en papillote
2h 30min
Ventresca de atún rojo con gelatina de tomate
3 Std. 30 Min
Cassata siciliana
6h 30 min
Aperitivo de Piamonte
25 Min