Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1000 g de agua
- 1 ¼ cucharaditas de sal
- 800 g de cardo congelado
- 4 dientes de ajo
- 50 g de aceite de oliva virgen extra
- 8 carabineros medianos
- 50 g de vino blanco
- 25 g de pan
- 10 almendras crudas sin piel
- 1 pellizco de pimentón picante
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 1135 kJ / 272 kcal
- Eiwitten
- 22.97 g
- Koolhydraten
- 8.21 g
- Vetten
- 16.32 g
- Vezels
- 4.57 g
Alternatieve recepten
Alcachofas en salsa verde con berberechos
40 min
Buey de mar relleno a la provenzal
2h
Morucha de Salamanca con setas y crema de boletus
1h
Pimientos rellenos de brandada de bacalao
45 min
Calamares en su tinta
1h 5min
Menestra de verduras al estilo de Navarra
1h
Espárragos blancos frescos guisados con huevos de codorniz
40 min
Cardo a la cerveza
25min
Bonito en escabeche
24hod. 25min
Cocochas con almejas (País Vasco)
45 min
Bacalao con ajetes y pilpil
25min
Crema de porrusalda con bacalao y huevas de trucha
35min