Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 140 g de piñones
- 20 g de aceite de oliva (y un poco más para engrasar)
- 1 pellizco de sal
- 1000 g de bacalao en salazón remojado y desalado
- 600 g de agua
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 2650 kJ / 634 kcal
- Eiwitten
- 86.15 g
- Koolhydraten
- 1.01 g
- Vetten
- 31.72 g
- Vezels
- 2.97 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Sepia a la mallorquina (Baleares)
1 Std. 10 Min
Bacalao, patatas y huevos con gratinado de pimientos
1 Std.
Bacalao con salsa de almendras
35 Min
Bacalao con coulis de tomate fresco y albahaca para dos
25min
Bacalao encebollado con judías verdes crujientes
40 Min
Canelones de calabacín y salmón con salsa al curry
30 Min
Bacalao al vapor con salsa vizcaína
45 Min
Bacalao al horno con brócoli
1 Std. 30 Min
Bacalao al pilpil (Pepi, Luci, Bom y otras chicas del montón)
1 Std.
Bacalao mozárabe
50 Min
Rape con espárragos a la marinera
30 Min
Bacalao al vapor sobre crema de guisantes y calabaza
30 Min