Compatibele versies
Solomillo ibérico con alcachofas en salsa de choriceros
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1100 - 1200 g de alcachofas frescas (600 g limpias)
-
10
ramitas de perejil fresco
of ½ limón - 120 g de cebolla roja en cuartos
- 2 dientes de ajo
- 50 g de aceite de oliva
- 2 solomillos de cerdo ibérico, cortados en 8 medallones de 3 cm (aprox. 600 g)
- 8 lonchas de beicon (aprox. 150 g)
- 50 g de pulpa de pimiento choricero
- 100 g de vino tinto
- 200 g de agua
- 1 cucharadita de sal
- 1 cucharada de maicena (disuelta en 50 g de agua fría)
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 1329 kJ / 318 kcal
- Eiwitten
- 30.39 g
- Koolhydraten
- 5.85 g
- Vetten
- 19.23 g
- Vezels
- 10.01 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Pollo en pepitoria
45 min
Carrillada al tomillo con menestra de verduras
1h 10min
Solomillo de cerdo con hinojo y naranja
2 godz. 30 min
Carrilleras en salsa con pimientos rojos
1h
Caldereta de cordero
50 Min
Morteruelo
13 godz. 15 min
Estofado de cordero con hinojo
50 Min
Salmonetes en papillote con guarnición de verduras
25min
Carrilladas de cerdo con tomate y guarnición de arroz blanco
1 godz. 15 min
Carrilleras al pimentón con verduras
1 godz. 20 min
Carrilleras de ternera estofadas
9 Std.
Rape y gambones con patatas al ajillo
45 min