Compatibele versies
Bacalao, patatas y huevos con gratinado de pimientos
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 350 g pan rústico de centeno cortado en trozos
- 10 g de perejil fresco (hojas y parte del tallo)
- 100 g de pimiento rojo en trozos
- 3 dientes de ajo
- 800 g de agua
- 1 cucharadita de sal
- 550 g de patatas harinosas cortadas en rodajas
- 4 huevos
- 500 g de bacalao en salazón remojado y desalado, escurrido
- aceite de oliva para regar
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 1790 kJ / 428 kcal
- Eiwitten
- 27.5 g
- Koolhydraten
- 42.9 g
- Vetten
- 16.3 g
- Vezels
- 4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Bacalao con tomate, patatas panadera y guisantes
1 Std.
Bacalao fresco con crema de huevo
30min
Bacalao encebollado con judías verdes crujientes
40min
Bacalao al ajoarriero con patatas
30min
Bacalao al vapor con salsa vizcaína
45min
Bacalao al horno con brócoli
1h 30min
Gratinado de bacalao y bechamel
50min
Bacalao al pilpil (Pepi, Luci, Bom y otras chicas del montón)
1 Std.
Bacalao al estilo de Soutelo
25min
Merluza a la gallega
40min
Bacalao con espinacas y zanahoria
50min
Bacalao confitado al ajoarriero
1 Std.