Bacalao mozárabe

Bacalao mozárabe

4.3 55 beoordelingen
Voorbereiding. 5min
Totaal 50min
6 raciones

Ingrediënten

  • 25 g de pasas sin semillas
  • 100 g de brandy
  • 500 g de lomos de bacalao desalado con piel (en trozos)
  • 400 g de caldo de pescado
  • 100 g de cebolla en trozos
  • 50 g de aceite de oliva
  • 100 g de nata para cocinar
  • 1 cucharada perejil fresco picado

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 ración

Eiwitten 15.9 g
Calorieën 810 kJ / 194 kcal
Vetten 12.5 g
Vezels 0.6 g
Koolhydraten 4.5 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...