Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 25 g de pasas sin semillas
- 100 g de brandy
- 500 g de lomos de bacalao desalado con piel (en trozos)
- 400 g de caldo de pescado
- 100 g de cebolla en trozos
- 50 g de aceite de oliva
- 100 g de nata para cocinar
- 1 cucharada de perejil fresco picado
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 810 kJ / 194 kcal
- Eiwitten
- 15.9 g
- Koolhydraten
- 4.5 g
- Vetten
- 12.5 g
- Vezels
- 0.6 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Bacalao al estilo de Soutelo
25min
Bacalao dorado
25min
Albóndigas de bacalao con reducción de Pedro Ximénez
55 min
Bacalao con salsa de almendras
35min
Bacalao con salsa de piñones
1h 50min
Rape en salsa de turrón y de azafrán
30 Min
Bacalao al ajoarriero con patatas
30 Min
Bacalao a la catalana con pasas y piñones
45min
Bacalao con chirlas
45min
Bacalao encebollado con judías verdes crujientes
40 min
Bacalao Club Ranero
1h
Bacalao confitado con alioli de ajo negro
30 Min