Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 80 g de queso de cabra curado cortado en trozos (2-3 cm)
- 20 g de aceite de oliva virgen extra
- 1 diente de ajo
-
300
g de tomates pera pelados sin semillas y cortados en dados (0.5-1 cm)
of 300 g de tomate troceado en conserva - 1 ½ cucharadita de sal
- 1 ramita de albahaca fresca (solo las hojas, limpias y secas)
- 700 g de agua
- 350 g de pasta seca tipo conchas
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 1203 kJ / 288 kcal
- Eiwitten
- 10.13 g
- Koolhydraten
- 43.3 g
- Vetten
- 8.23 g
- Vezels
- 3.48 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Tagliatelle con boletus
1sa
Ensalada templada de pasta con gambas y aguacate
30 dk
Macarrones all'arrabiata para uno
20 dk
Espaguetis integrales con salsa de aguacate
15 min
Farfalle con espárragos, panceta y azafrán
30 dk
Tortiglioni con salchichas y setas
35 dk
Espaguetis con pimientos
1sa
Farfalle a los cuatro quesos
25 dk
Espaguetis a la amatriciana
25 dk
Canelones de mozzarella y jamón de York
1sa 20 dk
Pappardelle con rúcula y requesón
1sa
Risotto con salmón ahumado
20 dk