Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1000 g de agua
- 30 g de zumo de limón
- 1 cucharadita de sal
- 1000 g de calamares frescos limpios, cortados en aros
- 4 dientes de ajo
- 10 ramitas de perejil fresco (solo las hojas)
- 4 ramitas de albahaca fresca (solo las hojas)
- 1 cucharadita de orégano seco
- 3 tallos de apio en trozos
- 150 g de cebolla en cuartos
- 30 g de vinagre
- 70 g de aceite de oliva virgen extra
- 2 pellizcos de pimienta negra recién molida
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 1500 kJ / 359 kcal
- Eiwitten
- 35.96 g
- Koolhydraten
- 7.13 g
- Vetten
- 20.39 g
- Vezels
- 1.23 g
Alternatieve recepten
Berenjenas rellenas con huevo
1hod.
Verduras escabechadas
12h 30min
Calamares al whisky
45 min
Ensalada templada de berros con pulpo y langostinos
15 min
Pescadilla al vapor con espinacas y salsa
30 min
Alcachofas al limón
40 Min
Ternera a la jardinera con huevos poché
40 Min
Cabrito al pimentón de la Vera con salsa de cerezas (Cáceres)
50 Min
Albóndigas de pollo y calabacín sobre juliana de verduras
40 Min
Chuletitas a la brasa (Francis Paniego)
3 Std.
Picantones a la cerveza
2hod.
Verduras baby en escabeche de tomate
1hod.