Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 70 g de aceite de oliva
- 1200 g de carne de cordero en trozos, sin nervios
- 100 g de vino blanco
- 500 g de uvas blancas (sin pepitas)
- 2 dientes de ajo
- 250 g de cebolla en cuartos
- ½ cucharadita de pimentón picante
- 1 cucharadita de sal
- 6 pellizcos de pimienta negra recién molida
- ½ cucharadita de tomillo seco
- ½ cucharadita de salvia seca desmenuzada
- ½ cucharadita de semillas de hinojo
- 450 g de agua
- 30 g de pasas sin semillas
- 8 higos secos
- 30 g de piñones
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 2353 kJ / 563 kcal
- Eiwitten
- 36.29 g
- Koolhydraten
- 21.97 g
- Vetten
- 36.69 g
- Vezels
- 2.22 g
Alternatieve recepten
Pechuga de pollo a la naranja
20min
Rodaballo con ajoverde, puré de trompetas de la muerte y espuma de mar
1 godz.
Carrilleras mar y montaña para dos
1h 25min
Magrets de pato con peras
1 godz.
Cordero con manzanas
1h 45min
Conejo a la sidra
1 godz.
Conejo con romesco y piñones
55 min
Conejo al estilo mediterráneo
45min
Conejo con hierbas y cúrcuma
50min
Carrilleras de ternera estofadas
9 Std.
Carrilleras en salsa de castañas y risotto de naranja
1 godz. 40 min
Estofado de carrilleras de cerdo ibérico con pasas
1 godz. 10 min