Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 70 g de aceite de oliva
- 1200 g de carne de cordero en trozos, sin nervios
- 100 g de vino blanco
- 500 g de uvas blancas (sin pepitas)
- 2 dientes de ajo
- 250 g de cebolla en cuartos
- ½ cucharadita de pimentón picante
- 1 cucharadita de sal
- 6 pellizcos de pimienta negra recién molida
- ½ cucharadita de tomillo seco
- ½ cucharadita de salvia seca desmenuzada
- ½ cucharadita de semillas de hinojo
- 450 g de agua
- 30 g de pasas sin semillas
- 8 higos secos
- 30 g de piñones
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 2353 kJ / 563 kcal
- Eiwitten
- 36.29 g
- Koolhydraten
- 21.97 g
- Vetten
- 36.69 g
- Vezels
- 2.22 g
Alternatieve recepten
Rape en salsa de turrón y de azafrán
30min
Guiso primaveral de cordero (Navarin d'agneau Printanier)
1h 20min
Carrilleras de cerdo ibérico con salsa de vino oloroso y chips de plátano macho
1h 5min
Caldereta de cordero
50min
Cordero con manzanas
1h 45min
Magret de pato con salsa de soja y mirin
30min
Picantones con salsa de uvas
40min
Carrilleras al pimentón con verduras
1h 20min
Carrilleras de ternera estofadas
9 godz.
Carrilleras mar y montaña para dos
1h 25min
Solomillo de cerdo con salsa Cumberland
40min
Lengua de ternera al vino tinto
2 Std. 50 Min