Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Mejillones y salsa
- 2 dientes de ajo
- 1 cucharada de perejil fresco picado
- 1 - 2 pellizcos de hebras de azafrán
- 100 g de sidra
- 200 g de cebolla en cuartos
- 50 g de aceite de oliva
- 20 g de harina
- 250 g de caldo de pollo
- 24 mejillones
Patatas rebozadas
- 2 cucharaditas de sal
- 1000 g de patatas (peladas y en rodajas de 5 mm)
- 100 - 150 g de harina para rebozar
- 4 huevos batidos
- 300 - 400 g de aceite para freír
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 1711 kJ / 409 kcal
- Eiwitten
- 14.38 g
- Koolhydraten
- 45.49 g
- Vetten
- 18.87 g
- Vezels
- 4.27 g
Alternatieve recepten
Patatas a la riojana
40 min
Mejillones rellenos al estilo de Puglia
1h 10min
Bollos de mantequilla de Bilbao
5 Std.
Cangrejos de río en salsa
30 min
Salsa de torta del Casar
10min
Morucha de Salamanca con setas y crema de boletus
1 godz.
Patatas con almejas
40 min
Cañas de nata
30 min
Patatas revolconas
40 min
Croquetas de codornices estofadas (Castilla La Mancha)
14hod. 50min
Tortilla guisada en salsa española
1h 10min
Chipirones rellenos
1h 10min