Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Mejillones y salsa
- 2 dientes de ajo
- 1 cucharada de perejil fresco picado
- 1 - 2 pellizcos de hebras de azafrán
- 100 g de sidra
- 200 g de cebolla en cuartos
- 50 g de aceite de oliva
- 20 g de harina
- 250 g de caldo de pollo
- 24 mejillones
Patatas rebozadas
- 2 cucharaditas de sal
- 1000 g de patatas (peladas y en rodajas de 5 mm)
- 100 - 150 g de harina para rebozar
- 4 huevos batidos
- 300 - 400 g de aceite para freír
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 1711 kJ / 409 kcal
- Eiwitten
- 14.38 g
- Koolhydraten
- 45.49 g
- Vetten
- 18.87 g
- Vezels
- 4.27 g
Alternatieve recepten
Berenjenas de Almagro encurtidas (Castilla La Mancha)
96 Std. 20 Min
Patatas a la importancia con gambones y chirlas
1h 10 phút
Almejas con salsa de azafrán
30 Min
Espárragos blancos frescos guisados con huevos de codorniz
40min
Guiso de patatas con mejillones
30 Min
Revolconas con pulpo
45min
Arroz caldoso con mejillones
50min
Gambones a la parrilla con ensalada agridulce de cebolla roja y cherrys
30 Min
Ensaladilla de patata con bogavante
1h 25 min
Pote asturiano
26h 30 min
Mejillones rellenos al estilo de Puglia
1h 10 phút
Arroz al estilo de Alicante (Comunidad Valenciana)
1 Std. 20 Min