Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Mejillones y salsa
- 2 dientes de ajo
- 1 cucharada de perejil fresco picado
- 1 - 2 pellizcos de hebras de azafrán
- 100 g de sidra
- 200 g de cebolla en cuartos
- 50 g de aceite de oliva
- 20 g de harina
- 250 g de caldo de pollo
- 24 mejillones
Patatas rebozadas
- 2 cucharaditas de sal
- 1000 g de patatas (peladas y en rodajas de 5 mm)
- 100 - 150 g de harina para rebozar
- 4 huevos batidos
- 300 - 400 g de aceite para freír
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 1711 kJ / 409 kcal
- Eiwitten
- 14.38 g
- Koolhydraten
- 45.49 g
- Vetten
- 18.87 g
- Vezels
- 4.27 g
Alternatieve recepten
Hornazo de Salamanca
50min
Patatas a la riojana
40min
Torrijas a la plancha (sin azúcar)
2 godz. 20 min
Albóndigas de cordero y chimichurri con ensalada
2 godz.
Patatas con almejas
40min
Patatas a la importancia con gambones y chirlas
1 godz. 10 min
Tortilla guisada en salsa española
1 godz. 10 min
Patatas revolconas
40min
Fabes con almejas
30min
Crema de andaricas
50min
Arroz caldoso con mejillones
50min
Oreja a la madrileña (Madrid)
1 godz. 10 min