Bacalao fresco con ajada

Bacalao fresco con ajada

4.5 46 beoordelingen
Voorbereiding. 15min
Totaal 30min
6 raciones

Ingrediënten

  • 500 g de agua para el vapor
  • 1 rodaja de bacalao fresco (de 600-700 g)
  • 1 cucharadita de sal
  • 100 g de aceite de oliva (y un poco más para engrasar el Varoma)
  • 6 dientes de ajo en láminas
  • 1 cucharadita de pimentón dulce

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 ración

Eiwitten 21 g
Calorieën 1041 kJ / 248 kcal
Vetten 18 g
Vezels 0.9 g
Koolhydraten 0.9 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...