Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 500 g de agua para el vapor
- 1 rodaja de bacalao fresco (de 600-700 g)
- 1 cucharadita de sal
- 100 g de aceite de oliva (y un poco más para engrasar el Varoma)
- 6 dientes de ajo en láminas
- 1 cucharadita de pimentón dulce
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 1041 kJ / 248 kcal
- Eiwitten
- 21 g
- Koolhydraten
- 0.9 g
- Vetten
- 18 g
- Vezels
- 0.9 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Bacalao al vapor con verduras y huevos poché
45min
Bacalao al ajoarriero con patatas
30min
Bacalao con ajetes y pilpil
25min
Calamares encebollados
1h
Bonito a la riojana
50min
Chicharro con aceitunas y alcaparras
40min
Bacalao al vapor con salsa vizcaína
45min
Judías verdes con tomate
45min
Bonito encebollado (Cantabria)
1h 10 min
Bacalao con chirlas
45min
Lubina en salsa de salmorreta
25min
Bacalao Club Ranero
1h