Bacalao fresco con ajada
TM31 TM5 TM6

Bacalao fresco con ajada

4.5 (38 beoordelingen)

Ingrediënten

  • 500 g de agua para el vapor
  • 1 rodaja de bacalao fresco (de 600-700 g)
  • 1 cucharadita de sal
  • 100 g de aceite de oliva (y un poco más para engrasar el Varoma)
  • 6 dientes de ajo en láminas
  • 1 cucharadita de pimentón dulce

Voeding
per 1 ración
Calorieën
1041 kJ / 248 kcal
Eiwitten
21 g
Koolhydraten
0.9 g
Vetten
18 g
Vezels
0.9 g

Vindt u dit er goed uitzien? Dit recept en meer dan 80 000 andere staan voor u klaar!

Gratis aanmelden

Registreer voor ons gratis proeflidmaatschap van 30 dagen en ontdek de wereld van Cookidoo®. Geen verplichtingen.

Meer informatie

Alternatieve recepten