Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 500 g de agua para el vapor
- 1 rodaja de bacalao fresco (de 600-700 g)
- 1 cucharadita de sal
- 100 g de aceite de oliva (y un poco más para engrasar el Varoma)
- 6 dientes de ajo en láminas
- 1 cucharadita de pimentón dulce
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 1041 kJ / 248 kcal
- Eiwitten
- 21 g
- Koolhydraten
- 0.9 g
- Vetten
- 18 g
- Vezels
- 0.9 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Lubinas de ración en papillote para dos
30 min
Marmitako para dos
30 min
Rodaballo con almejas y gambas al vapor
30 min
Judías verdes con bacalao y pimientos
50 min
Bacalao al vapor con salsa vizcaína
45 min
Lubina en papillote con crema de grelos
45 min
Bacalao al ajoarriero con patatas
30 min
Rape al vapor con salsa verde
20 min
Chicharro con aceitunas y alcaparras
40 min
Bacalao con ajetes y pilpil
25 min
Dorada a la veneciana
55 min
Bacalao Club Ranero
1h