Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 15 g de boletus deshidratados
- 1000 g de agua
- 50 g de vino dulce Pedro Ximénez
- 12 solomillos de pollo salpimentados
- 150 g de champiñones frescos en cuartos
- 1 - 2 pellizcos de pimienta molida
- 500 g de patatas cortadas en rodajas (aprox. 1.5 cm)
- 1 cucharadita de sal
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 1754 kJ / 419 kcal
- Eiwitten
- 59.3 g
- Koolhydraten
- 26.7 g
- Vetten
- 7.8 g
- Vezels
- 3.6 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Solomillo de cerdo al ajillo en papillote
45 Min
Solomillo de cerdo con salsa de vino tinto y zanahorias al vapor
45 Min
Solomillo ibérico con alcachofas en salsa de choriceros
40 Min
Filetes de ternera al vino
25min
Pollo al azafrán con champiñones
40 Min
Tacos de solomillo ibérico a la mostaza
30 Min
Pollo con salsa de almendra
50 Min
Pechuga de pollo a la naranja
20 Min
Medallones de solomillo de cerdo al limón para dos
35 Min
Pollo al chimichurri
30 Min
Pollo con salsa de queso y champiñones
25min
Ternera a la jardinera con huevos poché
40 Min