Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 15 g de boletus deshidratados
- 1000 g de agua
- 50 g de vino dulce Pedro Ximénez
- 12 solomillos de pollo salpimentados
- 150 g de champiñones frescos en cuartos
- 1 - 2 pellizcos de pimienta molida
- 500 g de patatas cortadas en rodajas (aprox. 1.5 cm)
- 1 cucharadita de sal
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 1754 kJ / 419 kcal
- Eiwitten
- 59.3 g
- Koolhydraten
- 26.7 g
- Vetten
- 7.8 g
- Vezels
- 3.6 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Pechugas a la provenzal con guisantes y tomatitos para dos
20 min
Escaldums de pavo
50 min
Pechuga de pollo a la naranja
20 min
Pechuga de pollo en adobo y salsa de cebolla
40 min
Solomillo de cerdo con salsa de vino tinto y zanahorias al vapor
45 min
Pollo al chimichurri
30 dk
Albóndigas al vapor con tomate fresco al romero
40 min
Tacos de solomillo ibérico a la mostaza
30 dk
Pollo al azafrán con champiñones
40 min
Pollo con salsa de queso y champiñones
25 min
Pollo a la cazadora
40 min
Medallones de solomillo de cerdo al limón para dos
35 min