Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 14 - 18 ramitas de perejil fresco (solo las hojas)
- 2 - 3 dientes de ajo
- 100 g de aceite de oliva virgen extra (y un poco más para engrasar)
- 100 g de vino blanco
-
300
g de caldo de pescado
of 300 g de agua - aceite de oliva virgen extra para engrasar el Varoma
- 1000 g de lomos de rape sin piel ni hueso
- sal para espolvorear
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 1288 kJ / 307 kcal
- Eiwitten
- 29 g
- Koolhydraten
- 0.9 g
- Vetten
- 21 g
- Vezels
- 0.9 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Merluza al vapor de almejas
30min
Rape con espárragos a la marinera
30min
Bacalao al vapor con verduras y huevos poché
45min
Rape al limón con anchoas
25min
Bacalao al vapor sobre crema de guisantes y calabaza
30min
Bacalao con coulis de tomate fresco y albahaca para dos
25min
Rape al vapor con albahaca y tomates cherry
25min
Rape en salsa de almendras
30min
Bacalao fresco con ajada
30min
Rodaballo con patatas panadera
40min
Rape a la provenzal (Lotte à la provençale)
50min
Rape y gambones con patatas al ajillo
45min