Rape al vapor con salsa verde

Rape al vapor con salsa verde

3.6 47 beoordelingen
Voorbereiding. 20min
Totaal 20min
6 raciones

Ingrediënten

  • 14 - 18 ramitas perejil fresco (solo las hojas)
  • 2 - 3 dientes de ajo
  • 100 g de aceite de oliva virgen extra (y un poco más para engrasar)
  • 100 g de vino blanco
  • 300 g de caldo de pescado
    300 g de agua
  • aceite de oliva virgen extra para engrasar el Varoma
  • 1000 g de lomos de rape sin piel ni hueso
  • sal para espolvorear

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 ración

Eiwitten 29 g
Calorieën 1288 kJ / 307 kcal
Vetten 21 g
Vezels 0.9 g
Koolhydraten 0.9 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...