Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 lomos de merluza (sin piel ni espinas)
- 1 diente de ajo
- 15 g de aceite de oliva (y un poco más para engrasar el cestillo)
- 250 g de agua
- 1 cucharada de zumo de limón
- 2 corazones de alcachofa frescos en cuartos
- 1 cubito de caldo de pescado congelado (receta básica)
- 1 cucharada de harina de arroz precocida casera (receta básica)
- 1 cucharada de perejil fresco picado
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 685 kJ / 164 kcal
- Eiwitten
- 13.57 g
- Koolhydraten
- 7.11 g
- Vetten
- 8.95 g
- Vezels
- 2.79 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Merluza en salsa verde con gambas y chirlas
30 min
Bacalao con ajetes y pilpil
25 min
Rape al vapor con salsa verde
20 min
Merluza con patatas
40min
Merluza al vapor de almejas
30 min
Bacalao en salsa verde
30 min
Gallo con salsa de pimientos
30 min
Merluza al vapor con crema de ajo y jerez
25 min
Merluza a la gallega
40min
Merluza con mayonesa, tomate y judías verdes crujientes
1h
Bacalao al pilpil (Pepi, Luci, Bom y otras chicas del montón)
1h
Puré de judías verdes, calabaza y puerro
25 min