Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 lomos de merluza (sin piel ni espinas)
- 1 diente de ajo
- 15 g de aceite de oliva (y un poco más para engrasar el cestillo)
- 250 g de agua
- 1 cucharada de zumo de limón
- 2 corazones de alcachofa frescos en cuartos
- 1 cubito de caldo de pescado congelado (receta básica)
- 1 cucharada de harina de arroz precocida casera (receta básica)
- 1 cucharada de perejil fresco picado
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 685 kJ / 164 kcal
- Eiwitten
- 13.57 g
- Koolhydraten
- 7.11 g
- Vetten
- 8.95 g
- Vezels
- 2.79 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Bacalao en salsa verde
30 min
Merluza con patatas
40 min
Merluza al vapor con crema de ajo y jerez
25 min
Bacalao con tomate, patatas panadera y guisantes
1 godz.
Merluza al vapor de almejas
30 min
Rape al vapor con salsa verde
20 Min
Merluza en salsa de guisantes y pimiento rojo asado
30 min
Merluza con gambas en salsa de puerros
30 min
Merluza en salsa verde con gambas y chirlas
30 min
Merluza a la gallega
40 min
Lubinas de ración en papillote para dos
30 min
Bacalao al vapor con verduras y huevos poché
45 min