Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 lomos de merluza (sin piel ni espinas)
- 1 diente de ajo
- 15 g de aceite de oliva (y un poco más para engrasar el cestillo)
- 250 g de agua
- 1 cucharada de zumo de limón
- 2 corazones de alcachofa frescos en cuartos
- 1 cubito de caldo de pescado congelado (receta básica)
- 1 cucharada de harina de arroz precocida casera (receta básica)
- 1 cucharada de perejil fresco picado
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 685 kJ / 164 kcal
- Eiwitten
- 13.57 g
- Koolhydraten
- 7.11 g
- Vetten
- 8.95 g
- Vezels
- 2.79 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Lubinas de ración en papillote para dos
30min
Pescadilla al vapor con espinacas y salsa
30min
Merluza al vapor de almejas
30min
Gallo con salsa de pimientos
30min
Bacalao en salsa verde
30min
Merluza a la gallega
40min
Pisto para dos
20 Min
Merluza en salsa verde con gambas y chirlas
30min
Merluza con patatas
40min
Merluza en salsa de guisantes y pimiento rojo asado
30min
Salmón y brócoli con bechamel
15 Min
Berenjenas rellenas con pollo
45min