Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 dientes de ajo
- 100 g de cebolla cortada en cuartos
- 50 g de pimiento verde
- 100 g de aceite de oliva virgen extra
- 500 g de carne de cordero cortada en trozos
- 2 - 3 alcachofas frescas partidas en 4 trozos
- 1 - 2 zanahorias cortadas en rodajas
-
100
g de judías verdes redondas frescas cortadas en trozos
of 80 g de guisantes congelados - 400 g de patatas cortadas en trozos
- 1 hoja de laurel seca
- 1 cucharadita de pimentón
- 1 pellizco de tomillo seco
- 1 cucharadita de sal
- 1 cucharadita de pimienta molida
- 500 g de agua
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 2414 kJ / 578 kcal
- Eiwitten
- 23.8 g
- Koolhydraten
- 23.7 g
- Vetten
- 43.1 g
- Vezels
- 9 g
Alternatieve recepten
Arroz meloso con verduras
1 Std.
Cocido madrileño
2 Std. 15 Min
Potaje de vigilia
30 Min
Guiso de sepia con patatas
1 Std.
Patatas guisadas con huevos
45 Min
Arroz caldoso con especias
40 Min
Potaje de garbanzos con bacalao y acelgas
45 Min
Olleta de habichuelas con arroz y pencas
35 Min
Potaje con garbanzos
35 Min
Potaje de judías con borrajas
30 Min
Estofado de cerdo con menestra de verduras
1 Std. 15 Min
Estofado de aguja de ternera con alcachofas
1 Std.