Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 ñora (sin pedúnculo ni semillas)
- 1 chalota
- 1 - 2 dientes de ajo
- 100 g de pimiento en trozos
- 60 g de aceite de oliva
- 400 g de tomate triturado en conserva
- 250 g de arroz de grano redondo
- 450 g de agua
- 1 cucharadita de sal
- 1 pellizco de pimienta molida
- 1 pellizco de hebras de azafrán
- 400 g de filetes de pez espada en trozos de 2-3 cm
- 1 cucharadita de perejil fresco picado
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 2130 kJ / 510 kcal
- Eiwitten
- 23.8 g
- Koolhydraten
- 53.25 g
- Vetten
- 22.4 g
- Vezels
- 2.95 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Patatas guisadas con calamares
40 Min
Garbanzos con fideos y mejillones
20 min
Guiso de pez espada con patatas.
35 min
Patatas guisadas con gambas, mejillones y almejas
1hod.
Guiso "mar y tierra"
50 Min
Arroz caldoso con especias
40 Min
Sorropotún cántabro con chicharro
40 Min
Arroz caldoso
1h 15min
Arroz con ternasco y borraja
1hod.
Arroz con bacalao, espinacas y judías rojas
25min
Arroz caldoso con mejillones
50 Min
Arroz caldoso para dos
1 Std. 10 Min