Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 200 g de cebolla en cuartos
- 200 g de pimiento rojo en trozos
- 1 diente de ajo
- 50 g de aceite de oliva virgen extra
- 300 g de carne de cordero en trozos, sin nervios cortada en dados de 2 cm
- 1 cucharadita de sal
- 1 cucharadita de pimienta negra recién molida
- 100 g de vino blanco
- 1 cucharadita de pimentón dulce
- 1 cucharadita de colorante amarillo
- 800 g de agua
- 1 ½ pastillas de caldo de carne
- 250 g de arroz de grano redondo
- 1 cucharada de perejil fresco picado
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 1376 kJ / 329 kcal
- Eiwitten
- 11 g
- Koolhydraten
- 35.8 g
- Vetten
- 15.8 g
- Vezels
- 2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Arroz caldoso con pez espada
40min
Costillas al vino con arroz
1h
Arroz con pollo en adobo y judías verdes
12h 45min
Arroz con cordero y verduras (Plov)
50min
Arroz amarillo con pollo
40min
Judías blancas con chorizo
40min
Lentejas estofadas
3h 45min
Patatas guisadas con costillas de cerdo adobadas
1h
Guiso de sepia con patatas
1h
Arroz con ternasco y borraja
1h
Caldereta de cordero
50min
Patatas guisadas con calamares
40min