Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 3 dientes de ajo
- 150 g de cebolla
- 50 g de aceite de oliva virgen extra
- 6 - 8 pimientos del piquillo
- 1 cucharada de pulpa de pimiento choricero
- 300 g de patatas peladas, cortadas en cuartos y luego en rebanadas de 5 mm
-
150
g de salsa de tomate
of 150 g de tomate frito - 100 g de agua
- ½ cucharadita de sal
- 500 - 600 g de bacalao en salazón remojado y desalado (con la piel hacia arriba)
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 943 kJ / 226 kcal
- Eiwitten
- 19 g
- Koolhydraten
- 13 g
- Vetten
- 10.8 g
- Vezels
- 2.4 g
Alternatieve recepten
Bacalao confitado al ajoarriero
1 godz.
Bacalao al estilo de Soutelo
25min
Marmitako para dos
30min
Bonito encebollado (Cantabria)
1 godz. 10 min
Merluza a la gallega
40min
Bacalao al vapor con salsa vizcaína
45min
Bonito a la riojana
50min
Chipirones rellenos
1 godz. 10 min
Bacalao fresco con ajada
30min
Bacalao al pilpil (Pepi, Luci, Bom y otras chicas del montón)
1 godz.
Bacalao Club Ranero
1 godz.
Marmitako
40min