![Bacalao al ajoarriero con patatas Bacalao al ajoarriero con patatas](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/047E4204-1E82-45FC-B18C-7CEEA1C0B9EC/Derivates/E4F48158-8E58-445C-BB1D-BB5AC4CE8417.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 3 dientes de ajo
- 150 g de cebolla
- 50 g de aceite de oliva virgen extra
- 6 - 8 pimientos del piquillo
- 1 cucharada de pulpa de pimiento choricero
- 300 g de patatas peladas, cortadas en cuartos y luego en rebanadas de 5 mm
-
150
g de salsa de tomate
of 150 g de tomate frito - 100 g de agua
- ½ cucharadita de sal
- 500 - 600 g de bacalao en salazón remojado y desalado (con la piel hacia arriba)
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 943 kJ / 226 kcal
- Eiwitten
- 19 g
- Koolhydraten
- 13 g
- Vetten
- 10.8 g
- Vezels
- 2.4 g
Alternatieve recepten
Bonito encebollado (Cantabria)
1h 10min
Bacalao fresco con ajada
30 Min
Bonito a la riojana
50min
Bacalao al pilpil (Pepi, Luci, Bom y otras chicas del montón)
1 Std.
Bacalao con berza y garbanzos
50min
Bacalao al vapor con salsa vizcaína
45 Min
Bacalao Club Ranero
1 Std.
Bacalao al estilo de Soutelo
25 Min
Marmitako
40 Min
Merluza a la gallega
40 Min
Marmitako para dos
30 Min
Bacalao confitado al ajoarriero
1 Std.