Bacalao al ajoarriero con patatas

Bacalao al ajoarriero con patatas

4.6 160 beoordelingen
Voorbereiding. 15min
Totaal 30min
6 raciones

Ingrediënten

  • 3 dientes de ajo
  • 150 g de cebolla
  • 50 g de aceite de oliva virgen extra
  • 6 - 8 pimientos del piquillo
  • 1 cucharada de pulpa de pimiento choricero
  • 300 g de patatas peladas, cortadas en cuartos y luego en rebanadas de 5 mm
  • 150 g de salsa de tomate
    150 g de tomate frito
  • 100 g de agua
  • ½ cucharadita de sal
  • 500 - 600 g de bacalao en salazón remojado y desalado (con la piel hacia arriba)

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 ración

Eiwitten 19 g
Calorieën 943 kJ / 226 kcal
Vetten 10.8 g
Vezels 2.4 g
Koolhydraten 13 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...