Bacalao al vapor con salsa vizcaína

Bacalao al vapor con salsa vizcaína

4.6 231 beoordelingen
Voorbereiding. 15min
Totaal 45min
6 raciones

Ingrediënten

  • 250 g de cebolla cortada en cuartos
  • 2 cebollas rojas (aprox. 200 g) cortadas en cuartos
  • 2 dientes de ajo
  • 1 pellizco de sal
  • 100 g de aceite de oliva
  • 100 g de jamón ibérico picado
  • 2 cucharadas de pulpa de pimiento choricero
  • 1 pimienta de Cayena seca entera (optioneel)
  • 100 g de agua
  • 6 trozos de bacalao en salazón remojado y desalado
  • perejil fresco picado para espolvorear

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 ración

Eiwitten 33 g
Calorieën 1460 kJ / 348 kcal
Vetten 22 g
Vezels 1 g
Koolhydraten 6 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...