Bacalao al vapor con salsa vizcaína

Bacalao al vapor con salsa vizcaína

4.6 224 beoordelingen
Voorbereiding. 15min
Totaal 45min
6 raciones

Ingrediënten

  • de cebolla cortada en cuartos
    250 g
  • cebollas rojas (aprox. 200 g) cortadas en cuartos
    2
  • dientes de ajo
    2
  • de sal
    1 pellizco
  • de aceite de oliva
    100 g
  • de jamón ibérico picado
    100 g
  • de pulpa de pimiento choricero
    2 cucharadas
  • pimienta de Cayena seca entera (optioneel)
    1
  • de agua
    100 g
  • de bacalao en salazón remojado y desalado
    6 trozos
  • perejil fresco picado para espolvorear

Voeding per 1 ración

Calorieën 348 kcal / 1460 kJ
Eiwitten 33 g
Vetten 22 g
Koolhydraten 6 g
Vezels 1 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100.000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...