Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 250 g de cebolla cortada en cuartos
- 2 cebollas rojas (aprox. 200 g) cortadas en cuartos
- 2 dientes de ajo
- 1 pellizco de sal
- 100 g de aceite de oliva
- 100 g de jamón ibérico picado
- 2 cucharadas de pulpa de pimiento choricero
- 1 pimienta de Cayena seca entera (optioneel)
- 100 g de agua
- 6 trozos de bacalao en salazón remojado y desalado
- perejil fresco picado para espolvorear
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 1460 kJ / 348 kcal
- Eiwitten
- 33 g
- Koolhydraten
- 6 g
- Vetten
- 22 g
- Vezels
- 1 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Bacalao en salsa verde
30min
Bacalao fresco con ajada
30min
Bacalao encebollado con judías verdes crujientes
40min
Bacalao al ajoarriero con patatas
30min
Bacalao al pilpil (Pepi, Luci, Bom y otras chicas del montón)
1h
Bonito a la riojana
50 Min
Merluza en salsa verde con gambas y chirlas
30min
Bacalao con ajetes y pilpil
25min
Merluza a la gallega
40min
Bacalao Club Ranero
1h
Bacalao con langostinos
1h
Bonito encebollado (Cantabria)
1 Std. 10 Min