Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 250 g de cebolla cortada en cuartos
- 2 cebollas rojas (aprox. 200 g) cortadas en cuartos
- 2 dientes de ajo
- 1 pellizco de sal
- 100 g de aceite de oliva
- 100 g de jamón ibérico picado
- 2 cucharadas de pulpa de pimiento choricero
- 1 pimienta de Cayena seca entera (optioneel)
- 100 g de agua
- 6 trozos de bacalao en salazón remojado y desalado
- perejil fresco picado para espolvorear
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 1460 kJ / 348 kcal
- Eiwitten
- 33 g
- Koolhydraten
- 6 g
- Vetten
- 22 g
- Vezels
- 1 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Bacalao confitado al ajoarriero
1h
Bacalao al estilo de Soutelo
25 min
Merluza a la gallega
40min
Merluza en salsa verde con gambas y chirlas
30min
Bacalao encebollado con judías verdes crujientes
40min
Bacalao al ajoarriero con patatas
30min
Bacalao confitado con pimientos rojos y emulsión de pilpil
1h 10min
Merluza a la koskera
45min
Bacalao fresco con ajada
30min
Bacalao al pilpil (Pepi, Luci, Bom y otras chicas del montón)
1h
Rape en salsa americana
1h
Bacalao Club Ranero
1h