Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 15 g de aceite de oliva virgen extra
- 35 g de pimiento verde
- 50 g de cebolla
- 35 g de tomate triturado en conserva
- 1 diente de ajo
- ½ cucharadita de pulpa de pimiento choricero
- 300 g de patata en trozos (3 x 3 cm)
- 150 g de agua
- 1 pellizco de sal
-
100 - 120
g de bonito fresco en tacos (3 x 3 cm)
of 100 - 120 g de atún fresco en tacos (3 x 3 cm) - perejil fresco picado
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 1111 kJ / 266 kcal
- Eiwitten
- 17.6 g
- Koolhydraten
- 26.1 g
- Vetten
- 10.1 g
- Vezels
- 3.5 g
Alternatieve recepten
Bacalao fresco con ajada
30 min
Alubias con gambas
20 min
Bacalao con berza y garbanzos
50 min
Patatas a la riojana
40 min
Marmitako de caballa
50 min
Bonito a la riojana
50 min
Calamares en su tinta
1h 5min
Bacalao al ajoarriero con patatas
30 min
Bacalao al vapor con salsa vizcaína
45 min
Fabes con almejas
30 min
Bonito encebollado (Cantabria)
1 godz. 10 min
Marmitako
40 min