![Marmitako para dos Marmitako para dos](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/521EF46D-720A-463D-A675-C4E76CF6FFB8/Derivates/4F607E94-FFE5-4DE3-ADE2-286A00589061.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 15 g de aceite de oliva virgen extra
- 35 g de pimiento verde
- 50 g de cebolla
- 35 g de tomate triturado en conserva
- 1 diente de ajo
- ½ cucharadita de pulpa de pimiento choricero
- 300 g de patata en trozos (3 x 3 cm)
- 150 g de agua
- 1 pellizco de sal
-
100 - 120
g de bonito fresco en tacos (3 x 3 cm)
of 100 - 120 g de atún fresco en tacos (3 x 3 cm) - perejil fresco picado
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 1111 kJ / 266 kcal
- Eiwitten
- 17.6 g
- Koolhydraten
- 26.1 g
- Vetten
- 10.1 g
- Vezels
- 3.5 g
Alternatieve recepten
Bonito encebollado (Cantabria)
1 godz. 10 min
Bonito en escabeche
24h 25 min
Bonito a la riojana
50min
Potaje de vigilia
30 min
Guiso de judías carilla con chipirones
5h 15min
Bacalao al ajoarriero con patatas
30 min
Bacalao al vapor con salsa vizcaína
45min
Bonito con salsa de tomate, alcaparras y aceitunas
25 min
Marmitako de caballa
50min
Merluza a la gallega
40 min
Marmitako
40 min
Fabes con almejas
30 min