Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Fumet de marisco
- 100 g de cebolla en trozos
- 1 diente de ajo
- 1 ramita de perejil fresco
- 50 g de zanahoria en trozos
- 50 g de aceite de oliva
- 300 g de langostinos crudos sin pelar
- 1 cucharadita de pimentón dulce
- 50 g de tomate maduro
- 700 g de agua
Bacalao
- 4 lomos de bacalao desalado (aprox. 175 g c/u)
- 80 g de harina
- 100 g de aceite de oliva
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 2301 kJ / 551 kcal
- Eiwitten
- 47.05 g
- Koolhydraten
- 17.65 g
- Vetten
- 32.42 g
- Vezels
- 1.64 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Bacalao al estilo de Soutelo
25min
Rape con espárragos a la marinera
30min
Bacalao en salsa verde
30min
Merluza en salsa verde con gambas y chirlas
30min
Almejas a la marinera
30min
Bacalao con chirlas
45min
Bacalao al pilpil (Pepi, Luci, Bom y otras chicas del montón)
1 godz.
Calamares encebollados
1 godz.
Bacalao con gambones y almejas
45min
Merluza rellena con ajada de gambas
40min
Rape en salsa americana
1 godz.
Bacalao Club Ranero
1 godz.