Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Fumet de marisco
- 100 g de cebolla en trozos
- 1 diente de ajo
- 1 ramita de perejil fresco
- 50 g de zanahoria en trozos
- 50 g de aceite de oliva
- 300 g de langostinos crudos sin pelar
- 1 cucharadita de pimentón dulce
- 50 g de tomate maduro
- 700 g de agua
Bacalao
- 4 lomos de bacalao desalado (aprox. 175 g c/u)
- 80 g de harina
- 100 g de aceite de oliva
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 2301 kJ / 551 kcal
- Eiwitten
- 47.05 g
- Koolhydraten
- 17.65 g
- Vetten
- 32.42 g
- Vezels
- 1.64 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Almejas a la marinera
30min
Merluza rellena con ajada de gambas
40min
Bacalao al estilo de Braga
30min
Bacalao al vapor con salsa vizcaína
45 Min
Bacalao con chirlas
45 Min
Bacalao Club Ranero
1h
Calamares encebollados
1h
Merluza en salsa verde con gambas y chirlas
30min
Bacalao al pilpil (Pepi, Luci, Bom y otras chicas del montón)
1h
Bacalao al estilo de Soutelo
25 Min
Bacalao en salsa verde
30min
Bacalao con gambones y almejas
45 Min