Compatibele versies
Bacalao al pilpil (Pepi, Luci, Bom y otras chicas del montón)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 6 lomos de bacalao en salazón remojado y desalado (de aprox. 180 g)
- 200 g de aceite de oliva virgen extra
- 4 - 5 dientes de ajo en láminas
- 1 trozo de guindilla seca (en 10-15 aros)
- 150 g de agua (y 2 cucharadas más para el pilpil)
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 1506 kJ / 360 kcal
- Eiwitten
- 32.95 g
- Koolhydraten
- 0.78 g
- Vetten
- 25.03 g
- Vezels
- 0.07 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Bacalao confitado al ajoarriero
1 godz.
Bacalao con langostinos
1 godz.
Bacalao en salsa verde
30min
Bacalao al vapor con salsa vizcaína
45min
Buey de mar relleno a la provenzal
2 godz.
Mejillones rellenos al estilo de Puglia
1 godz. 10 min
Bacalao al ajoarriero con patatas
30min
Chipirones rellenos
1 godz. 10 min
Bacalao confitado con pimientos rojos y emulsión de pilpil
1 godz. 10 min
Merluza a la koskera
45min
Bacalao con ajetes y pilpil
25min
Bacalao Club Ranero
1 godz.