Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 200 g de cebolla en cuartos
- 80 g de mantequilla
- 1 cucharadita de azúcar moreno
- ½ cucharadita de sal
- 300 g de nata (35% de grasa)
- 400 g de carne picada mixta (ternera y cerdo)
- 50 g de copos de puré de patata deshidratado
- 1 huevo
- 3 pellizco de pimienta molida
- 200 g de caldo de carne
- 1 cucharada de extracto de buey (p. ej. Bovril®)
- 500 g de patatas de guarnición cocidas (1 bolsa)
- 1 cucharada de cebollino fresco picado
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 3591 kJ / 859 kcal
- Eiwitten
- 20.29 g
- Koolhydraten
- 28.83 g
- Vetten
- 73.62 g
- Vezels
- 3.24 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Albóndigas al vapor con tomate fresco al romero
40 Min
Albóndigas con salsa de champiñones
30 Min
Salchichas de pollo con parmesano
30 Min
Pastel rápido de carne picada y puré de patatas
45 Min
Pollo con salsa de queso y champiñones
25 Min
Albóndigas caseras al curry con cuscús
1 Std. 20 Min
Albóndigas en salsa española para dos
30 Min
Albóndigas de ternera en salsa de verduras
50 Min
Medallones de pechuga de pollo a la Villaroy
4 Std.
Lasaña de ternera y queso manchego (sin tomate)
1 Std. 50 Min
Albóndigas en salsa de almendras
50 Min
Estofado de carrilleras de cerdo ibérico con pasas
1 Std. 10 Min