Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 300 g de cebolla en trozos
- 2 dientes de ajo
- 1 cucharadita de pimentón
- 1 cucharadita de sal
- 50 g de aceite de oliva virgen extra
- 100 g de brandy
- 100 g de tomate triturado en conserva
- 1 cucharada de tomate concentrado
- ½ pastilla de caldo de pescado
- 1 trozo de guindilla roja (optioneel)
- 20 chipirones frescos enteros rellenos
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 975 kJ / 233 kcal
- Eiwitten
- 18.81 g
- Koolhydraten
- 8.1 g
- Vetten
- 13.96 g
- Vezels
- 1.7 g
Alternatieve recepten
Tigres
1h
Chipirones a la marinera
25min
Chipirones, morcilla y manzana
1h
Calamares a la americana
50min
Bacalao al ajoarriero con patatas
30min
Bacalao al pilpil (Pepi, Luci, Bom y otras chicas del montón)
1h
Calamares en su tinta
1j 5 menit
Almejas a la marinera
30min
Merluza en salsa verde con gambas y chirlas
30min
Bonito encebollado (Cantabria)
1óra 10p
Mejillones al vapor con salsa picante
45 Min
Arroz negro de chipirones con verduras
1óra 20p