Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 300 g de cebolla en trozos
- 2 dientes de ajo
- 1 cucharadita de pimentón
- 1 cucharadita de sal
- 50 g de aceite de oliva virgen extra
- 100 g de brandy
- 100 g de tomate triturado en conserva
- 1 cucharada de tomate concentrado
- ½ pastilla de caldo de pescado
- 1 trozo de guindilla roja (optioneel)
- 20 chipirones frescos enteros rellenos
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 975 kJ / 233 kcal
- Eiwitten
- 18.81 g
- Koolhydraten
- 8.1 g
- Vetten
- 13.96 g
- Vezels
- 1.7 g
Alternatieve recepten
Tigres
1sa
Buey de mar relleno a la provenzal
2 Std.
Cocochas con almejas (País Vasco)
45 Min
Calamares en su tinta
1h 5min
Almejas a la marinera
30 dk
Merluza en salsa verde con gambas y chirlas
30 dk
Mejillones al vapor con salsa picante
45 Min
Rape al vapor con salsa verde
20 dk
Pastel de cabracho
2sa 50 dk
Sopa de pescado donostiarra
1sa
Bacalao al pilpil (Pepi, Luci, Bom y otras chicas del montón)
1sa
Chipirones, morcilla y manzana
1sa