Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 40 g de tomate triturado en conserva
- 20 g de cebolla
- 1 diente de ajo
- 50 g de aceite de oliva
- 4 - 6 cangrejos de río
- 130 g de arroz de grano redondo
- 1 cucharada de perejil fresco picado
- 1 cucharadita de pimentón picante
- ½ cucharadita de sal
- 400 g de caldo de pescado
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 2104 kJ / 503 kcal
- Eiwitten
- 16.13 g
- Koolhydraten
- 51.44 g
- Vetten
- 25.89 g
- Vezels
- 1.67 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Bacalao con chirlas
45min
Sepia al ajillo
25 min
Almejas a la marinera
30min
Patatas con almejas
40min
Sopa de chirlas
1 Std. 45 Min
Bacalao con ajetes y pilpil
25 min
Bacalao con langostinos
1h
Arroz con bogavante
1h
Arroz caldoso para dos
1h 10 min
Arroz con cangrejos de río
35min
Arroz negro cremoso con calamares
40min
Arroz a banda
1h