Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 pulpo congelado (aprox. 2300-2500 g)
- 300 g de cebolla en cuartos
- 2 dientes de ajo
- 2 ramitas de perejil fresco (hojas y parte del tallo)
- 50 g de aceite de oliva
- ½ cucharadita de pimentón picante
- ½ cucharadita de pimentón dulce
- ½ cucharadita de sal
- 1 - 2 hojas de laurel secas
- 250 g de fideos de fideuá
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 1912 kJ / 457 kcal
- Eiwitten
- 43.4 g
- Koolhydraten
- 42 g
- Vetten
- 11.5 g
- Verzadigd vet
- 1.9 g
- Vezels
- 2.4 g
- Natrium
- 774.9 mg
Alternatieve recepten
Guiso de sepia con patatas
1h
Arroz con cebolla y bacalao para dos
35 min
Arroz con pulpitos de playa
1h 5min
Marmitako de pulpo
40min
Fideuá negra de calamares
45min
Guiso de sepia con patatas
1h
Tallarines en negro con sepia
30min
Fideuá de marisco del senyoret
1h 10min
Fideuá de mariscos
45min
Arroz negro cremoso con calamares
40min
Arroz con pulpo
45min
Arroz con sepia y cigalas
1h