Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 40 g de aceite de oliva
- 1 diente de ajo
- 500 g de sepia limpia cortada en tiras finas (aprox. 5 mm)
- 50 g de vino blanco seco
- 1 ½ cucharadita de sal
- ½ cucharadita de condimento de chile en polvo
- 1 - 2 sobres de tinta de calamar
- 1 pellizco de pimienta recién molida
- 320 g de tallarines partidos por la mitad
- 1 cucharada de perejil fresco picado
- 4 rodajas de limón para decorar
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 1956 kJ / 468 kcal
- Eiwitten
- 32.09 g
- Koolhydraten
- 57.01 g
- Vetten
- 12.38 g
- Vezels
- 4.03 g
Alternatieve recepten
Pasta con chipirones y setas al ajillo
25 Min
Arroz con pulpitos de playa
1h 5 min
Espaguetis con mejillones y chirlas
1h
Tagliatelle con salsa de boletus
2h 30 min
Fideuá negra de calamares
45 min
Espaguetis con gambones a la pimienta
30 min
Risotto con manzana y boletus
30 min
Arroz con bogavante
1h
Arroz negro cremoso con calamares
40 min
Fideuá de pulpo estofado
1h
Fideuá negra de sepia y gambas XXL
1 Std. 20 Min
Arroz con conejo
1 godz. 15 min