Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 150 g de aceite de oliva virgen extra
- 2 pimientas de Cayena secas enteras
- 2 dientes de ajo
- 300 - 400 g de bacalao en salazón remojado y desalado (con piel y cortado en trozos)
- 100 de ajetes en trozos de 6 cm
- 20 g de agua
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 1095 kJ / 262 kcal
- Eiwitten
- 16.35 g
- Koolhydraten
- 2.35 g
- Vetten
- 20.8 g
- Vezels
- 0.5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Bacalao fresco con ajada
30 Min
Bacalao encebollado con judías verdes crujientes
40 Min
Cocochas con almejas (País Vasco)
45 Min
Bacalao al ajoarriero con patatas
30 Min
Bacalao al vapor con salsa vizcaína
45 Min
Bacalao al pilpil (Pepi, Luci, Bom y otras chicas del montón)
1 Std.
Áspic de rape, salmón y langostinos
8 Std.
Salmonetes en papillote con guarnición de verduras
25min
Cardo con almejas, langostinos y bacalao
40 Min
Bacalao Club Ranero
1 Std.
Bacalao confitado con pimientos rojos y emulsión de pilpil
1h 10min
Bacalao al vapor con verduras y huevos poché
45 Min