Rape con espárragos a la marinera

Rape con espárragos a la marinera

4.4 75 beoordelingen
Voorbereiding. 5min
Totaal 30min
4 raciones

Ingrediënten

  • 100 g de cebolla
  • 1 - 2 dientes de ajo
  • 50 g de aceite de oliva
  • 1 ramillete de espárragos verdes baby cortados en rodajas
  • 600 g de lomo de rape (sin piel ni hueso) en medallones (4-8 uds.)
  • 1 pellizco de hebras de azafrán
  • 50 g de vino blanco
  • 150 g de fumet de pescado
  • 2 cucharadas perejil fresco picado (solo las hojas)
  • 1 cucharadita de pan rallado
  • ½ cucharadita de sal (optioneel)

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 ración

Eiwitten 25.29 g
Calorieën 995 kJ / 238 kcal
Vetten 13.53 g
Vezels 0.96 g
Koolhydraten 3.38 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...