Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 berenjenas (aprox. 600 g)
- 1 cucharadita de sal
- 35 g de aceite de oliva (y un poco más para hornear)
- 1 diente de ajo
- 150 g de cebolleta en trozos
- 300 g de lomos de bacalao desalado
- 100 g de tomate triturado en conserva
- ½ cucharadita de azúcar
- 1 pellizco de pimienta molida
- 100 g de queso emmental rallado
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 1179 kJ / 282 kcal
- Eiwitten
- 22.26 g
- Koolhydraten
- 10.04 g
- Vetten
- 16.98 g
- Vezels
- 4.57 g
Alternatieve recepten
Bacalao con tomate, patatas panadera y guisantes
1óra
Bacalao al estilo de Soutelo
25 Min
Bacalao con langostinos
1óra
Rape con espárragos a la marinera
30p
Bacalao al ajoarriero con patatas
30p
Bacalao con gambones y almejas
45p
Berenjenas rellenas de atún
30p
Berenjenas rellenas de espinacas y atún
50p
Bacalao al vapor con salsa vizcaína
45p
Calamares encebollados
1óra
Bacalao encebollado con judías verdes crujientes
40p
Rape a la provenzal (Lotte à la provençale)
50p