Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 berenjenas (aprox. 600 g)
- 1 cucharadita de sal
- 35 g de aceite de oliva (y un poco más para hornear)
- 1 diente de ajo
- 150 g de cebolleta en trozos
- 300 g de lomos de bacalao desalado
- 100 g de tomate triturado en conserva
- ½ cucharadita de azúcar
- 1 pellizco de pimienta molida
- 100 g de queso emmental rallado
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 1179 kJ / 282 kcal
- Eiwitten
- 22.26 g
- Koolhydraten
- 10.04 g
- Vetten
- 16.98 g
- Vezels
- 4.57 g
Alternatieve recepten
Berenjenas rellenas de atún
30 min
Calamares encebollados
1h
Berenjenas rellenas de espinacas y atún
50 min
Berenjenas rellenas con pollo
45 min
Sepia en salsa de verduras con guarnición de arroz
45 min
Sepia con ratatouille
1h
Bacalao al estilo de Soutelo
25 Min
Tortilla de bacalao y puerros
30 min
Albóndigas de bacalao con reducción de Pedro Ximénez
55 min
Bacalao con espinacas y zanahoria
50 min
Calamares con pisto
45 min
Rape con espárragos a la marinera
30 min