Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 30 g de aceite de oliva
- 50 g de chorizo semicurado (en rodajas)
- 1 trozo de unto (20-30 g)
- 400 g de judías blancas cocidas (en conserva) (1 tarro)
- 300 g de grelos (en conserva) (1 tarro)
- 500 g de patatas en trozos (3 cm)
- 700 g de agua
- 1 cucharadita de sal
- 200 g de lacón cocido (en trozos)
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 1160 kJ / 278 kcal
- Eiwitten
- 15.3 g
- Koolhydraten
- 24.7 g
- Vetten
- 13.1 g
- Vezels
- 5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Empanada de raxo
2 godz. 30 min
Pote gallego de repollo
2h 40 min
Patatas guisadas con congrio y almejas
25 min
Caldeirada de peixe
40 Min
Potaje de repollo con restos del cocido
40 Min
Sorropotún cántabro con chicharro
40 Min
Caldo gallego de grelos
4 Std. 10 Min
Filloas
1hod.
Empanada gallega de manzana
3 Std. 45 Min
Fabes con almejas
30min
Vieiras "Rias baixas"
1h 10min
Bica de Castro Caldelas
1 Std. 20 Min